Вівторок, 19.03.2024, 14:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання

Емблема команди

FC Polonne

Опитування
Форма входу
Друзі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша кнопка


Пошук по сайту
Головна » 2016 » Серпень » 30 » Чемпіонат хмельницького ФСТ Колос - 2016
12:18
Чемпіонат хмельницького ФСТ Колос - 2016

Важких три очка із Старокостянтинова

 Важку перемогу привезли наші футболісти із Старокостянтинова, перемігши там команду «Цукровик» з рахунком 1:2.
 Програючи вже на 5хв. матчу «Полонь» не зламалися а навпаки активізували свої сили і створили чимало небезпечних моментів зокрема вихід віч на віч з голкіпером «Цукровика» мав Ксьонзик Андрій, небезпечні удари Слив’янчука Володимира ніяк не змінювали рахунок на табло. Але все таки полончани знайшли ті резервні сили щоб ще у першому таймі відквитати один м’яч. Після виконання штрафного удару Дехтярук Богдан  пробив так, що воротар не зміг зафіксувати м’яч у своїх руках, на добиванні були спритнішими саме наші футболісти, ось так рахунок став 1:1.
 У другому таймі гра вирівнялась, а навіть десь і володіння м’ячем перейшли до команди суперниці. Команди обмінялися небезпечними моментами, вже вихід віч на віч мав нападник Старокостянтинова але нашого воротаря він переграти не зумів. Вже під самий кінець матчу ФК «Полонь» йде в станній штурм на ворота господарів, Слив’янчук Володимир, або як на нього кажуть партнери по команді просто «Вова» на перший погляд дуже легко поклав весь захист разом з голкіпером непоступливого суперника на п’яту точку  і покотив своєму партнеру якому нічого не залишалося як добити м’яч у пусті ворота 1:2 і вже чере 2 хвилини свисток судді сповіщає про закінчення матчу.

Після перемоги команда ФК "ПОЛОНЬ" посідає першу сходинку турнірної таблиці у групі А. 
У наступному турі чемпіонату області наша команда прийматиме "Мотор-Січ"з Волочиська матч відбудеться 04 вересня (неділя) о 15:00 запрошуємо всіх бажаючих підтримати свою команду

Турнірна таблиця: (натисніть по таблиці для збільшення зображення)

Фото:

Переглядів: 749 | Додав: tolik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
FC Polonne © 2024Конструктор сайтів - uCoz