Субота, 20.04.2024, 00:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання

Емблема команди

FC Polonne

Опитування
Форма входу
Друзі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша кнопка


Пошук по сайту
Головна » 2011 » Серпень » 25 » ФК «Полонне» показує характер
20:42
ФК «Полонне» показує характер
У суботу 20 серпня стартувало друге коло регулярної першості  Хмельницької області з футболу!  Зустрічалась наша команда з представником Шепетівки – командою «Темп».

Розпочавсь перший тайм з атак господарів і дуже швидко це дало результат – до 10-ї хвилини матчу ми уже вели в рахунку! Далі, не зрозуміло чому, полончани віддали ініціативу супернику і зосередились на захисті власних воріт, лиш інколи проводячи не дуже небезпечні випади на ворота гостей! А от гравці Шепетівки все частіше намагались пробивати по воротам: один раз виручив голкіпер, наступного – був офсайд, ну а втретє – гол!!! Завдавав цього удару шепетівчанин з лінії штрафної у правий нижній кут від воротаря – той зреагував але врятувати команду не зміг! Рахунок став 1:1 і через 5 хвилин команди пішли у роздягальню!

На другий тайм ФК «Полонне» вийшло з бойовим настроєм, налаштоване на ворота суперника! І ось тільки арбітр дав свисток – наші побігли на штурм! Атакувати стали краще, з’явились небезпечні моменти, стало помітно, що голкіпер шепетівчан відчуває себе не комфортно у рамці, починає нервувати… От тільки рахунок дуже швидко у другій 45-ти хвилинці став 1:2, не на нашу користь.  Темпу вдалась швидка контратака і їх футболіст за меж штрафної класним ударом поцілив у дев’ятку воріт – воротар був безсилим! І ось настав час показувати, хто сьогодні в ролі фаворита і хто грає перед домашніми трибунами! Швидких атак не виходило, а от позиційні дуже навіть нічого! При цьому все більше гості почали бити наших гравців, не один і не два рази мусив виходити лікар до кромки поля! А посеред тайму сталася традиційна, як для дербі, потасовка за участі вікового, захисника гостей і наших футболістів! Але все для нього скінчилось добре – арбітр пожалів і картку не показав! Полончани на цей психологічний тиск не піддалися і пішли вперед, спочатку зрівнявши рахунок легеньким ударом повз голкіпера, зловивши того на проти ході, а під занавіс зустрічі вирвали перемогу! Вдалася чудова комбінація, коли один гравець прострілив вздовж воротарської, інший – пропустив, а третій замкнув цей простріл на дальній штанзі! Як то кажуть – без шансів для голкіпера!  В останні 5 хвилин була боротьба у центрі поля, без жодних небезпечний моментів!

Пролунав фінальний свисток, вболівальники поплескали у долоні в подяку своїм улюбленцям за чудовий футбол і проявлений характер! Загалом, усі цією грою залишились задоволені, окрім Шепетівки...
Переглядів: 621 | Додав: tolik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
FC Polonne © 2024Конструктор сайтів - uCoz